pixabay
Foto’s en teks: Anet Schoeman. Hooffoto: pixabay
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Is jy die een wat altyd afhop as daar ’n skielik skerp opdraand is? Of gefrustreerd wonder hoekom die ander ’n lang steil opdraand so maklik regkry en jy misluk elke keer?
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Dis frustrerend as jy fiks en sterk is, maar steeds tydens ’n wedren hope tyd verspil omdat jy nie tegniese opdraande kan baasraak nie. Dit mors tyd en maak die spannetjie, wat agter jou ook noodgedwonge van hul fietse moet spring, die josie in. As jy die Wines2Whales bergfietswedren in Oktober/November gaan doen is dit beslis ’n handige vaardigheid om vroegtydig onder die knie te kry.
Hier is ’n paar wenke wat jou sommer baie ammunisie gaan gee as jy weer in dié posisie is. Marc Fourie is ’n bergfietsafrigter by die PwC Bike Park in Bryanston en verduidelik dat jy met die regte pyle in jou koker enige tegniese opdraand kan baasraak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Lees ook: Die geheim agter bergfietssukses
Groen pyl: Kyk vorentoe
Geel: Vou elmboë in
Rooi: Gewig bly gesentreer tussen twee wiele
Groen: Kyk vorentoe
Geel: Vou elmboë in
Wit: Laat sak bors en skuif heupe na die voorpunt van die saal
Rooi: Gewig bly gesentreer tussen twee wiele
Kontak Marc Fourie by die PwC Bike Park by skills@bikepark.co.za om ’n vaardigheidsles te bespreek.
Lees ook: Die Telkom 947 word op sy kop gekeer
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.