* Sien die artikel “Ek kom klaar sonder …” op bl. 42 van ons Februarie-uitgawe.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Rou ertjieslaairesep
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 sagte dadels
1 suurlemoen
2 ryp avokadopere
250 g gevriesde baba-ertjies
1 teelepel rou appelasyn
1 teelepel borrie
Metode:
– Sny die dadels in klein stukkies en week oornag in die uitgedrukte suurlemoensap.
– Druk die avokadopeerweefsel fyn saam met die dadelmengsel.
– Gooi die res van die bestanddele by en meng.
– Geniet op rou vlassaad of soortgelyke kraakbeskuitjies.
Let wel – die slaai het ’n “tieng” as die ertjies gevries bygevoeg word.
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Hierdie webwerf gebruik koekies.