* Sien die artikel “Ek kom klaar sonder …” op bl. 42 van ons Februarie-uitgawe.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Rou ertjieslaairesep
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 sagte dadels
1 suurlemoen
2 ryp avokadopere
250 g gevriesde baba-ertjies
1 teelepel rou appelasyn
1 teelepel borrie
Metode:
– Sny die dadels in klein stukkies en week oornag in die uitgedrukte suurlemoensap.
– Druk die avokadopeerweefsel fyn saam met die dadelmengsel.
– Gooi die res van die bestanddele by en meng.
– Geniet op rou vlassaad of soortgelyke kraakbeskuitjies.
Let wel – die slaai het ’n “tieng” as die ertjies gevries bygevoeg word.
Wilhelm van der Walt, wat die rol van Dirk Maritz in Skemergrond vertolk, het omtrent amok kom…
Genoeg vir 1 vlegsel Bestanddele 25 g vars gis of 10 g kitsgis…
kykNET het die vermoë om telkemale met ’n unieke dokumentêre realiteits-TV-reeks vorendag te kom wat…
Wanneer dit kouer word, verander ons vel se behoeftes, veral ten opsigte van die vog…
As jy eers hierdie Paasbolletjies geproe het, sal jy nooit weer gewone bolletjies koop nie.…
Ons wys jou hoe om in 3 maklike stappe rabarber, een van die lekkertes van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.