Ertjie-en-spek-sop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- 1 Verhit 30 ml (2 e) avokado-olie in ’n groot kastrol oor matige hitte.
- 2 Braai 250 g spekstukkies daarin tot bros. Skep uit en hou eenkant. Braai 1 fyn gekapte ui, 1 aartappel, geskil
- en ruweg gekap, 2 lourierblare en 5 ml (1 t) gekapte knoffel in dieselfde olie tot sag.
- 3 Voeg 750 ml (3 k) hoenderaftreksel en 500 ml (2 k) water by en kook vir 10-15 min. of tot die aartappels sag is.
- 4 Gooi 750 g bevrore ertjies by en kook vir nog 2-3 min.
- 5 Haal die lourierblare uit en verwerk die sop met ’n stokmenger tot glad.
- 6 Geur na smaak. Sit voor met crème fraîche, babaspinasie en die bros spekrepies.
Lees ook:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Geurige hoendersop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Die heerlikste bykosse vir sop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.