Ertjie-en-spek-sop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- 1 Verhit 30 ml (2 e) avokado-olie in ’n groot kastrol oor matige hitte.
- 2 Braai 250 g spekstukkies daarin tot bros. Skep uit en hou eenkant. Braai 1 fyn gekapte ui, 1 aartappel, geskil
- en ruweg gekap, 2 lourierblare en 5 ml (1 t) gekapte knoffel in dieselfde olie tot sag.
- 3 Voeg 750 ml (3 k) hoenderaftreksel en 500 ml (2 k) water by en kook vir 10-15 min. of tot die aartappels sag is.
- 4 Gooi 750 g bevrore ertjies by en kook vir nog 2-3 min.
- 5 Haal die lourierblare uit en verwerk die sop met ’n stokmenger tot glad.
- 6 Geur na smaak. Sit voor met crème fraîche, babaspinasie en die bros spekrepies.
Lees ook:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Geurige hoendersop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Die heerlikste bykosse vir sop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.