Vier vanjaar se Erfenis Dag met ’n heerlike familie-ete by die Pierneef à La Motte Restaurant op die Kaapse Wynland.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Gaste kan uitsien na ’n tradisionele middagete met ’n verskeidenheid brode, voorgeregte, ’n seleksie van disse vir die hoofgereg en natuurlik ’n verruklike nagereg om die dag mee af te sluit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Wanneer: Saterdag, 24 September vanaf 11:30 – 15:30
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Koste beloop R325 per persoon (uitsluitende enige wyn). Kinders onder 12 het die opsie om teen R125 die spyskaart te deel.
Vir besprekings stuur ’n epos na pierneef@la-motte.co.za of skakel +27 (0)21 876 8800
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Besprekings is noodsaaklik.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.