Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 6 eiers, gekook (soos beskryf en afgedop – sien onder)
• 1 beet, gekook en geskil
• 1 avokado, geskil en pit verwyder
• 2 knoffelhuisies, gekap
• 15 ml (1 e) olyfolie
• fyn kruieblaartjies vir opdiening
1 Sny die eiers middeldeur en verwyder die eiergele met ’n teelepel. Verwerk die eiergele en gekookte beet in ’n voedselverwerker tot glad. Geur met sout en swartpeper.
2 Skep lepels vol van die beetmengsel in die holtetjies waar die eiergele was.
3 Verwerk die avokado, knoffel en olyfolie in ’n voedselverwerker tot glad.
4 Geur met sout en swartpeper.
5 Skep die avokadomengsel in ’n spuitsak en spuit hopies op die beet.
6 Sit met die vars kruie voor.
Maak ’n klein kastrol halfvol water en bring die water oor hoë hitte tot kookpunt. Laat sak die eiers met ’n gaatjieslepel versigtig in die water in en verlaag die temperatuur. Laat prut die eiers liggies vir 10-12 min. Trek van die hitte af en koel onder lopende koue water af.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.