Foto: Lee Schwagele
Recipe: Vicky de Beer. Image Lee Schwagele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Thai Peanut Butter Sauce
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Mix ½ cup (125 ml) peanut butter, ½ cup (125 ml) coconut milk, ¼ cup (60 ml) soy sauce, 2 tbsp. (10 ml) chopped garlic, 2 t (10 ml) chopped ginger, 2 t (10 ml) chopped chili, 2 tbsp. (30 ml) honey and the grated rind and juice of one lemon. Taste with salt and pepper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Wraps
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.