Recipe: Vicky de Beer. Image Lee Schwagele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Thai Peanut Butter Sauce
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Mix ½ cup (125 ml) peanut butter, ½ cup (125 ml) coconut milk, ¼ cup (60 ml) soy sauce, 2 tbsp. (10 ml) chopped garlic, 2 t (10 ml) chopped ginger, 2 t (10 ml) chopped chili, 2 tbsp. (30 ml) honey and the grated rind and juice of one lemon. Taste with salt and pepper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Wraps
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.