Het jý al onder die betowering van Thaise kos geval? Wêreldwyd is mense gek na die heerlike geurkombinasies met vars groente en kruie en ander gesonde bestanddele wat dikwels klappermelk, sitroengras (lemon grass) en galangal (‘n soort gemmer) insluit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die week van 4 tot 10 Augustus is dit Thailand Restaurant Week: die ideale tyd om eg Thais te eet. Die Departement van Internasionale Handelsbevordering Thailand (DITP) ken al jare lank ‘n “Thai Select”-sertifikaat toe aan elke restaurant in Suid-Afrika wat outentieke Thaise kookkuns bedien. Dekor en diens speel ook ‘n rol. Die hoogste lof word ingeoes deur restaurante en kitskosplekke wat met die Thai Select Premium-sertifikaat bekroon word; hier kan jy ‘n vyfster-ervaring verwag.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Gedurende Thailand Restaurant Week kan jy by enige Thai Select Restaurant ‘n vakansie na Thailand wen, geborg deur die DITP, Thai Airways, Tourism Authority of Thailand en Thompsons Holidays.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.