Duitse bierpotjie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Koop ’n lekker, ingevoerde biertjie soos ’n Weissbier of Leffe se bruinbier vir hierdie potjie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1 Verhit die helfte van die olie in die potjie en braai die worsies tot goudbruin. Haal uit en hou eenkant.
2 Meng die helfte van die anyssaad deur die meel. Geur na smaak en rol die vleis in die meel, verhit die res van die olie en verbruin.
3 Voeg die uie, wortels en knoffel by en verbruin. Geur na smaak.
4 Voeg die res van die anyssaad, aftreksel en bier by. Bedek en prut vir sowat 2 uur tot die vleis sag is.
5 Pak die aartappels, appels, kool, salieblare en worsies laag vir laag bo-op. Bedek en prut vir nog ’n uur of tot gaar.
Lees nog: Beesvleisfrikkadel
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…