Drie maniere hoe jy vanjaar meer eko-vriendelik kan eet deur Salomé Delport
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Hier is drie maniere hoe jy vanjaar meer eko-vriendelik kan eet
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Kies kos gegrond op die vervoerkoste daaraan verbonde. Kos wat binne 100 km van jou af verbou word, is beter as kos wat ingevoer word. Koop ook vrugte en groente na seisoen, eerder as ingevoerde groente en vrugte.
Hoe meer verpakking, hoe meer beland op die vullishope. Vars, basiese kos verg baie minder verpakking. Koop liewer die bestanddele vir ’n gereg en maak dit self as om ’n halfgaar pizza te koop wat in ’n plastieksakkie in ’n doos én in ’n kruideniersakkie verpak word.
Fokus op zero-vermorsing. Vermy plastiekwaterbottels, tinfoelie, strekplastiek, polistireen en plastieksakkies so ver jy kan. Stoor kos in glashouers.
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.