kategorieë: NaelsSkoonheid

Doen dit self: Ombré-naels

Doen dit self: Ombré-naels deur Corné Greeff. Foto’s: Corné Greeff

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Jy het nodig

  • ’n Skêr
  • ’n Stukkie spons
  • Verskillende skakerings naelverf
  • ’n Bolaag naelverf
  • Basisnaellak
  • Naellakverwyderaar
  • Klein kwassie
  • Naelserum of petroleumjellie

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Stap 1

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Knip ’n sponsie in ’n klein blokkie. (Jy kan ook ’n driehoek-grimeersponsie gebruik.)

Stap 2

Verf ’n basislagie op al jou naels. Verf dan ’n bietjie naelserum of petroleumjellie op die vel  rondom jou naels. Dit sal keer dat die naelverf nie aan jou vel kleef nie.

Lees ook: Hou ’n pamperlangpartytjie met jou vriendinne

Stap 3

Kies twee of meer kleure en verf dit op die sponsie.

Lees ook: Top-6 naelverfwenke

Stap 4

Druk nou die sponsie op jou nael. Maak seker die hele nael is met naellak bedek. Doop dan ’n kwassie in naellakverwyderaar en maak die dele rondom jou nael mooi skoon.

Lees ook: Haarstylinspirasie vir die feestyd

Stap 5

Wag tot die naellak droog is en verf dan ’n bolagie op jou naels.

Lees ook: Swart-en-wit polkakolnaels

Stap 6

Wag ’n paar minute om seker te maak jou naels is heeltemal droog, want jy wil nie jou pragtige naels bederf deur dit teen iets te stamp nie.

Lees ook: Skoonheidsblapse

Deel
Gepubliseer deur
Corné Greeff

Onlangse plasings

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

2 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

2 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

2 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

2 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

2 days Gelede

Wees positief, leef langer

Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.