• 500 ml (2 k) water
• 250 ml (1 k) melk
• 250 ml (1 k) room
• 110 g (½ k) polenta
• 125 ml (½ k) parmesaan
• 45 ml (3 e) botter
1 Gooi die water, melk en room in ’n groot kastrol en geur met sout. Laat kook.
2 Hou die polenta ’n entjie bokant die melkmengsel, gooi stadig by en roer heeltyd. (Wees versigtig dat die polenta nie spat en jou brand nie.)
3 Laat kook tot dit begin verdik. Verlaag die temperatuur en prut vir sowat 30 min. tot deurgaar.
4 Roer die parmesaan en botter deur en voeg nog warm melk by indien dit te dik na jou sin is. Sit voor met ekstra parmesaan bo-op.
Melinda hou aan groei Die aktrise Melinda Viljoen het die afgelope paar…
Jacques Bessenger is vanjaar as beste manlike byspeler in ’n TV-drama (vir Hartklop) en beste…
In die hedendaagse vinnig veranderende sakewêreld, staan Suid-Afrikaanse maatskappye voor toenemende druk om mededingend, buigsaam…
Gys “Ek wil by jou wees, maar ons moet mekaar vergewe vir die verlede. Kom…
Jy het brooddeeg vir die resep nodig, maar as dit tyd knap is, kan jy…
Bestanddele 125 ml (½ k) sagte botter 125 ml (½ k) suiker 110 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.