kategorieë: Nuut & NouKos

Die perfekte kaasbord

8 wenke vir die perfekte kaasbord

• Kaas moet by kamertemperatuur voorgesit word. Haal minstens een uur voor opdiening uit die yskas.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• Kies verskeidenheid kase. Die wat weet, sê daar behoort ’n harde kaas soos ses maande verouderde gouda en twaalf maande verouderde cheddar, ’n sagte kaas soos camembert en brie, en iets sterks soos bloukaas op ’n kaasbord te wees.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

• Simonsberg se Simonzola is ook ’n slim keuse, want dit is subtieler vir diegene wat ’n “ligter” bloukaas verkies.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• Probeer ook laevet-roomkaas, dis heerlik lig en romerig.

• Bereken minstens 45 – 60 g kaas per persoon.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

• Sit ’n verskeidenheid beskuitjies en/of brood saam met die kaas voor.

• Sit ingelegde vrugte, konfyt, atjar, blatjang of olywe saam met sterk kase voor.

• Versier die kaasbord met vars, kleurryke vrugte soos aarbeie, druiwe of vye.

8 van ons lekkerste resepte met kaas

Beetslaai met bokmelkkaas

Eiers gevul met aspersiepunte en bloukaas

New Yorkse bagels met salm en roomkaas

Laekoolhidraat-kaaskoek

Glutenvrye kaas-en-tamatietert met amandelkors

Vye-en-bokmelkkaas-tertjies

Perske-fetakaas-en-tjopstapeltjies

’n Kaasbordjie

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: kaaskaasbord

Onlangse plasings

10 redes waarom jy die Desember-uitgawe van rooi rose móét lees!

  Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer    Suzette van der Merwe…

3 days Gelede

Van ‘slop’ tot ‘demure’: Hier’s die ses woorde wat meeding om Oxford se Woord van die Jaar

Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…

3 days Gelede

Hoe om beter met jou lewensmaat te kommunikeer

Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…

3 days Gelede

Hoendergereg in romerige tamatiesous

Deur Rediscover Dairy   Voorbereidingstyd: 5 minute  Gaarmaaktyd: 20 minute  Bedien: 4 porsies  Porsiegrootte: 300…

3 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Riaan Grobler, ’n meester van musiek en stories

Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…

3 days Gelede

Lamskenkel-en-waterblommetjie-bredie

Bestanddele   45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.