• Kaas moet by kamertemperatuur voorgesit word. Haal minstens een uur voor opdiening uit die yskas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• Kies verskeidenheid kase. Die wat weet, sê daar behoort ’n harde kaas soos ses maande verouderde gouda en twaalf maande verouderde cheddar, ’n sagte kaas soos camembert en brie, en iets sterks soos bloukaas op ’n kaasbord te wees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }• Simonsberg se Simonzola is ook ’n slim keuse, want dit is subtieler vir diegene wat ’n “ligter” bloukaas verkies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Probeer ook laevet-roomkaas, dis heerlik lig en romerig.
• Bereken minstens 45 – 60 g kaas per persoon.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }• Sit ’n verskeidenheid beskuitjies en/of brood saam met die kaas voor.
• Sit ingelegde vrugte, konfyt, atjar, blatjang of olywe saam met sterk kase voor.
• Versier die kaasbord met vars, kleurryke vrugte soos aarbeie, druiwe of vye.
Eiers gevul met aspersiepunte en bloukaas
New Yorkse bagels met salm en roomkaas
Glutenvrye kaas-en-tamatietert met amandelkors
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.