kategorieë: Nuut & NouKos

Die perfekte kaasbord

8 wenke vir die perfekte kaasbord

• Kaas moet by kamertemperatuur voorgesit word. Haal minstens een uur voor opdiening uit die yskas.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• Kies verskeidenheid kase. Die wat weet, sê daar behoort ’n harde kaas soos ses maande verouderde gouda en twaalf maande verouderde cheddar, ’n sagte kaas soos camembert en brie, en iets sterks soos bloukaas op ’n kaasbord te wees.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

• Simonsberg se Simonzola is ook ’n slim keuse, want dit is subtieler vir diegene wat ’n “ligter” bloukaas verkies.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• Probeer ook laevet-roomkaas, dis heerlik lig en romerig.

• Bereken minstens 45 – 60 g kaas per persoon.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

• Sit ’n verskeidenheid beskuitjies en/of brood saam met die kaas voor.

• Sit ingelegde vrugte, konfyt, atjar, blatjang of olywe saam met sterk kase voor.

• Versier die kaasbord met vars, kleurryke vrugte soos aarbeie, druiwe of vye.

8 van ons lekkerste resepte met kaas

Beetslaai met bokmelkkaas

Eiers gevul met aspersiepunte en bloukaas

New Yorkse bagels met salm en roomkaas

Laekoolhidraat-kaaskoek

Glutenvrye kaas-en-tamatietert met amandelkors

Vye-en-bokmelkkaas-tertjies

Perske-fetakaas-en-tjopstapeltjies

’n Kaasbordjie

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: kaaskaasbord

Onlangse plasings

Staatmaker-viskoekies

Genoeg vir 8 viskoekies   Bestanddele   Viskoekies: 500 g gevriesde stokvis olyfolie om mee…

3 hours Gelede

Antoinette Louw gesels oor Suidooster se nuwe feeks: “Sy vermy haar eie seer”

Dié ongewilde karakter is die bombastiese redakteur en trendsetter, Amore Meyer, wat nou die een…

6 hours Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Net drie spanne oor ná stormagtige braai-uitdaging

In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…

5 days Gelede

Pak jou somerlinne só weg

Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…

5 days Gelede

Foute wat jy moet vermy wanneer jy jou slimfoon laai

Deur Jade Rhode   As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…

5 days Gelede

Was jou grimeerkwassies só

Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld?  - Tirsa van Staden Lees…

5 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.