kategorieë: Nuut & NouKos

Dié ‘moet-hê’ lys van kruie en speserye vir jou spens

Dié ‘moet-hê’ lys van kruie en speserye vir jou spens. Hooffoto: Tamanna Rumee vir Unsplash

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Wat? Kaneel

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hoekom? Met sy soet, houtagtige geur en verskeidenheid gebruike is kaneel ’n moet-hê vir jou speseryrakkie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Wat? Rissiepeper

Hoekom? Rissiepeper (oftewel cayenne peper) kan vars, gedroog of gemaal gebruik word om ’n tikkie hitte by jou gunsteling geregte te voeg! Skerp en pikant, rissiepeper gee karakter aan jou geregte.

Wat? Swartpeper

Hoekom? Dié gedroogde, gemaalde peperbessies gee kos ’n kenmerkende warm dog geurige smaak. Voeg ’n knippie by enige gereg.

Wat? Naeltjies

Hoekom? Sterk, pikant en veelsydig – naeltjies is net die ding om hitte en ’n diep geur aan sop, souse en nageregte te gee – wat nog te sê van speserykoekies.

Wat? Neutmuskaat

Hoekom? Neutmuskaat is warm, sterk en soet met ’n kenmerkende droë geur. Voeg dit by pampoen, botterskorsie, lams- en kalfsvleis.

Wat? Borrie

Hoekom? Borrie voeg kleur, warmte en ’n subtiele geur aan soutdisse toe.

Wat? Origanum

Hoekom? Origanum werk goed saam met allerhande soorte vleis-, vis-, eier- en kaasgeregte en is perfek vir pizza.

Lees ook: Allerlekkerste viskoekies

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Mia le Roux gesels oor haar pad na Mej. Heelal op ‘Waar daar ’n wil is’

Sy is nie net die eerste dowe vrou om as Mej. Suid-Afrika gekroon te word…

4 hours Gelede

Eet jou hart gesond: Hier’s hoe

Het jy geweet dat meer vroue jaarliks aan hartvatsiektes en beroertes sterf as mans? Gelukkig kan…

7 hours Gelede

Maklike maaskaas-sjokolademousse

Resep: 'Dairy Gives You Go'  Bestanddele   1 ½ koppie gladde medium-vet maaskaas – kamer…

8 hours Gelede

Vetplante vir beginners

Daar is baie maniere en wenke om vetplante te laat gedy. Hier is nege wenke…

1 day Gelede

Karlien van Jaarsveld op ‘Laataand by Rian’: “Ek sou dieselfde keuses maak”

As Karlien van Jaarsveld die horlosie kon terugdraai, sou sy dieselfde keuses gemaak het, want…

1 day Gelede

Amasi-platbrood

Resep:  'Dairy Gives You Go'    Bestanddele   2 koppies koekmeel ¾ koppie Amasi ¼…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.