kategorieë: Nuut & NouKos

Dié ‘moet-hê’ lys van kruie en speserye vir jou spens

Dié ‘moet-hê’ lys van kruie en speserye vir jou spens. Hooffoto: Tamanna Rumee vir Unsplash

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Wat? Kaneel

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hoekom? Met sy soet, houtagtige geur en verskeidenheid gebruike is kaneel ’n moet-hê vir jou speseryrakkie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Wat? Rissiepeper

Hoekom? Rissiepeper (oftewel cayenne peper) kan vars, gedroog of gemaal gebruik word om ’n tikkie hitte by jou gunsteling geregte te voeg! Skerp en pikant, rissiepeper gee karakter aan jou geregte.

Wat? Swartpeper

Hoekom? Dié gedroogde, gemaalde peperbessies gee kos ’n kenmerkende warm dog geurige smaak. Voeg ’n knippie by enige gereg.

Wat? Naeltjies

Hoekom? Sterk, pikant en veelsydig – naeltjies is net die ding om hitte en ’n diep geur aan sop, souse en nageregte te gee – wat nog te sê van speserykoekies.

Wat? Neutmuskaat

Hoekom? Neutmuskaat is warm, sterk en soet met ’n kenmerkende droë geur. Voeg dit by pampoen, botterskorsie, lams- en kalfsvleis.

Wat? Borrie

Hoekom? Borrie voeg kleur, warmte en ’n subtiele geur aan soutdisse toe.

Wat? Origanum

Hoekom? Origanum werk goed saam met allerhande soorte vleis-, vis-, eier- en kaasgeregte en is perfek vir pizza.

Lees ook: Allerlekkerste viskoekies

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

3 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

3 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

4 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

4 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

4 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.