Dié ‘moet-hê’ lys van kruie en speserye vir jou spens. Hooffoto: Tamanna Rumee vir Unsplash
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Wat? Kaneel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Hoekom? Met sy soet, houtagtige geur en verskeidenheid gebruike is kaneel ’n moet-hê vir jou speseryrakkie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Wat? Rissiepeper
Hoekom? Rissiepeper (oftewel cayenne peper) kan vars, gedroog of gemaal gebruik word om ’n tikkie hitte by jou gunsteling geregte te voeg! Skerp en pikant, rissiepeper gee karakter aan jou geregte.
Wat? Swartpeper
Hoekom? Dié gedroogde, gemaalde peperbessies gee kos ’n kenmerkende warm dog geurige smaak. Voeg ’n knippie by enige gereg.
Wat? Naeltjies
Hoekom? Sterk, pikant en veelsydig – naeltjies is net die ding om hitte en ’n diep geur aan sop, souse en nageregte te gee – wat nog te sê van speserykoekies.
Wat? Neutmuskaat
Hoekom? Neutmuskaat is warm, sterk en soet met ’n kenmerkende droë geur. Voeg dit by pampoen, botterskorsie, lams- en kalfsvleis.
Wat? Borrie
Hoekom? Borrie voeg kleur, warmte en ’n subtiele geur aan soutdisse toe.
Wat? Origanum
Hoekom? Origanum werk goed saam met allerhande soorte vleis-, vis-, eier- en kaasgeregte en is perfek vir pizza.
Lees ook: Allerlekkerste viskoekies
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.