kategorieë: Skoonheid

Die kuns van ’n mooi foto

Ons skoonheidstorie in die November 2017-uitgawe handel oor die kuns van parfuum. rooi rose-skoonheidsredakteur Suzanne Kotzé deel haar ervaring tydens ’n besoek aan die Le Grand Musée du Parfum in Parys plus gesels oor ou en nuwe parfuumgiere wat elke vrou sal verlei.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Die model, Emma van Max, het dié asemrowende foto perfek laat werk. Cheryl Parker van Supernova was verantwoordelik vir haar hare en grimering en fotograaf Kristina Stojiljkovic het die oomblik vasgevang. Het jy ooit gedink die maak van ’n foto kan so baie elemente bevat? Kyk net hier …

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Kry ons November 2017-uitgawe met Hanna Grobler op die voorblad en lees die skoonheidsartikel, “Die kuns van parfuum”, op bl. 62.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

2 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

2 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

2 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

2 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

2 days Gelede

Wees positief, leef langer

Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.