kategorieë: Kalender

Die Franschhoekse Handwerkfees

Ruk hand-uit tydens die heel eerste Franschhoekse Handwerkfees wat op 5 November plaasvind. Hierdie eerste-van-sy-soort-fees word van 11vm tot 5nm op die wynplaas Môreson aangebied.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Ervaar eerstehands die geure en smake van handgemaakte kos en drank, asook gespesialiseerde en beperkte items soos kuns, juweliersware en weelderige leergoedere.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die Franschhoekse Handwerkfees sal beslis nie “droog” wees nie want heelwat plaaslike wyn, Cap Classique, handgemaakte bier en spiritualieë wat in klein volumes gemaak word, sal beskikbaar wees. Môreson se restaurant, Bread&Wine, sal oop wees met sy bekende en gewilde charcuterie en tuisgebaakte brode, terwyl ander produsente van tuisgemaakte kosse byderhand sal wees om hul kaas, tuisgebak, sjokolade en veel meer ten toon te stel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Die verrigtinge sal opgekikker word deur musiekvermaak. Bring dus familie en vriende saam want daar sal iets vir ’n ieder en ’n elk wees.

Kaartjies kos R180 per persoon en kan by www.webtickets.co.za bespreek word.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

6 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

7 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

7 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

7 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

7 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

8 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.