kategorieë: Nuut & NouKos

Die beste restaurant ter wêreld

Osteria Francescana is al sedert 2011 onder die top vyf van hierdie prestige toekenning. Hulle was verlede jaar die naaswenners, waarna hulle uiteindelik as 2016 se wenner bekroon is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Teen agtuur soggens staan die rye al straat af vir ’n tafeltjie in hierdie restaurant, en sonder ’n bespreking sal jy beslis nie kan inglip nie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die eerste bespreking by die wêreld se beste restaurant is eers in Mei 2017 beskikbaar.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Die restaurant bestaan uit drie vertrekke met vier tafels in elke eetkamer. Drie kelners is beskikbaar om jou deur die spyskaart te lei.

Osteria Francescana se bekendste dis is genaamd “Oops, I Dropped the Lemon Tart!” Dit is ’n nagereg wat bedien word as ’n lemoentert wat omgeval het. Dit bestaan uit ’n smeersel lemoentert, gekrummelde koekies, lemoen en suiker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Die goedkoopste voorgereg op dié bekroonde restaurant se spyskaart beloop sowat R875. Die duurste is ’n proe-bord van sowat R3 200.

Vir meer inligting, besprekings en die spyskaart gaan na http://www.osteriafrancescana.it/

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje
Tags: restaurant

Onlangse plasings

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

3 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

3 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

3 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

3 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

3 days Gelede

Wees positief, leef langer

Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…

4 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.