kategorieë: Nuut & NouKos

Die beste restaurant ter wêreld

Osteria Francescana is al sedert 2011 onder die top vyf van hierdie prestige toekenning. Hulle was verlede jaar die naaswenners, waarna hulle uiteindelik as 2016 se wenner bekroon is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Teen agtuur soggens staan die rye al straat af vir ’n tafeltjie in hierdie restaurant, en sonder ’n bespreking sal jy beslis nie kan inglip nie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die eerste bespreking by die wêreld se beste restaurant is eers in Mei 2017 beskikbaar.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Die restaurant bestaan uit drie vertrekke met vier tafels in elke eetkamer. Drie kelners is beskikbaar om jou deur die spyskaart te lei.

Osteria Francescana se bekendste dis is genaamd “Oops, I Dropped the Lemon Tart!” Dit is ’n nagereg wat bedien word as ’n lemoentert wat omgeval het. Dit bestaan uit ’n smeersel lemoentert, gekrummelde koekies, lemoen en suiker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Die goedkoopste voorgereg op dié bekroonde restaurant se spyskaart beloop sowat R875. Die duurste is ’n proe-bord van sowat R3 200.

Vir meer inligting, besprekings en die spyskaart gaan na http://www.osteriafrancescana.it/

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje
Tags: restaurant

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.