kategorieë: DekorLeefstyl

Dekor: kies ’n blou kombuis

As jou idee van ontspanning ’n naweek by die swembad of die see beteken, oorweeg blou bykomstighede vir jou kombuis. Jy kan kies tussen waterige turkoois, meer formele vlootblou of my gunsteling, duifeier-blou. Daar is baie maniere om hierdie stres-ontladende kleur in jou kombuis te verewig.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Soms neig ons weg van blou in die kombuis. Blou blyk ’n aptyt-onderdrukker te wees as gevolg van die afwesigheid van die kleur in ons kosse. Afhangende van hoeveel jy oortree het die laaste tyd, is dit dalk nie ’n slegte idee om oor te slaan na hierdie kleur nie! Maar as jy steeds lief is vir blou, is daar soveel elektriese toerusting en kookgerei daarbuite in hierdie hemelse kleur.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Jy kan met die nuwe ontwerpe jou kombuis ten volle afrond met bykomstighede in die perfekte skakering.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

5 elektriese bybehore wat jy in jou kombuis moet hê

  • Ketel
  • Menger
  • Voedselverwerker
  • Broodrooster
  • Elektriese klitser

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Belê in goeie potte

Esteties is Le Creuset se verskeidenheid potte ’n lus vir die oog en ook van hoë kwaliteit. Tog is daar heelwat meer bekostigbare potte beskikbaar. Dalk nie in ’n reënboog van kleure nie, maar wel van goeie gehalte.

Hoe kies ek goeie potte?

  • Vlekvrye staal is langdurig, klassiek en hierdie produk sonder ’n bolaag is ’n goeie keuse vir verbruining.
  • Kleefvrye potte en panne kan delikate voedsel soos eiers en pannekoeke moeiteloos gaarmaak.
  • Gietyster met emalje is ’n wenner. Dit is effe swaarder om te hanteer, maar tydloos al is dit effe duurder.

Verskaffers

@Home: 0860 576 576
Le Creuset: 086 177 3321
Yuppiechef: yuppiechef.com

Deel
Gepubliseer deur
Cornel Dunn

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

6 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

7 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

7 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

7 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

7 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

8 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.