250 g (½ pak) botter of margarien
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) bruinsuiker
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 ml sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }5 ml (1 t) vanieljegeursel
500 g dadels, grofgekap
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1 eier, geklits
100 g (½ pakkie) Mariekoekies, fyngedruk
90 ml (6 e) klapper
500 ml (2 k) Rice Krispies
OM IN TE ROL: 250 ml (1 k) klapper
1. Voeg botter/margarien en suiker saam in kastrol en roer tot gesmelt is.
2. Roer sout, vanieljegeursel en dadels by. Roer aanhoudend totdat dadelsmengsel gladder is.
3. Roer geklitste eier by en roer vir een minuut op warm stoofplaat.
4. Verwyder kastrol van hitte en gooi gebreekte koekies, klapper en rice krispies by. Roer tot gemeng. Laat dadelmengsel vir tien minute afkoel.
5. Skep teelepels vol dadelmengsel en rol dit in balletjies.
6 Om in te rol: Gooi klapper in bakkie en rol balletjies daarin tot dit goed met klapper bedek is.
7 Plaas in yskas in lugdigte bak.
Ongeveer 36 balletjies
Deur Marlo Kitshoff-Carstens.
Lees nog: Wortelkoekies met roomkaasversiersel
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.