kategorieë: KosEnglish recipes

Crispy sirloin

Serves 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 4 sirloin steaks
  • 500 ml (2 c) flour, seasoned with salt and pepper
  • 2 eggs, beaten
  • oil for frying
  • lemon
  • green salad to serve with

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Beat the steak with a meat hammer until flat. Preheat 60 ml oil in a large pan over high heat

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

2 Dip the steaks first in the seasoned flour, then in egg and again in the flour.

3 Fry until golden brown and cooked through.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

4 Place on paper towels to absorb excess oil and serve immediately with creamy mashed potatoes or crispy fried chips and a green salad.

Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

Marciel groet vanjaar ‘Boer soek ’n vrou’

In ’n eksklusiewe onderhoud met Landbouweekblad het die Boer soek ’n vrou-aanbieder Marciel Hopkins onthul…

2 hours Gelede

6 maniere om griep te klop

Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…

21 hours Gelede

Villa Rosa-ster nou in Suidooster: ‘Die poppe gaan dans…’

Die aktrise Elsje Slabbert, alom bekend vir haar rol as Carina Rautenbach in die destydse…

24 hours Gelede

Ons 6 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek

Bak vir ’n slag die heerlikste sjokoladekoek! Hier is ons 5 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek.

1 day Gelede

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

2 days Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.