Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Heat the butter and olive oil over high heat in a pan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Fry the onion, garlic and chilies for 2 minutes.
3 Add the liver and season with salt and pepper. Fry for 3-5 minutes or until almost cooked.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Add the sherry and simmer for 1 minute. Add the cream and simmer for another 2-3 minutes or until the cream has slightly reduced.
5 Remove from the heat and serve with fresh parsley and French bread to enjoy with the sauce.
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…
Hierdie webwerf gebruik koekies.