Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Heat the butter and olive oil over high heat in a pan.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Fry the onion, garlic and chilies for 2 minutes.
3 Add the liver and season with salt and pepper. Fry for 3-5 minutes or until almost cooked.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Add the sherry and simmer for 1 minute. Add the cream and simmer for another 2-3 minutes or until the cream has slightly reduced.
5 Remove from the heat and serve with fresh parsley and French bread to enjoy with the sauce.
Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.