Confit-beesfilet met pangrattato

Deur Vickie de Beer. Foto’s deur Lee Schwagele CRPhotographic

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Pangrattato

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 3 dik snye ciabattabrood, gekrummel
  • 2 e (30 ml) olyfolie
  • 2 t (10 ml) gekapte knoffel
  • 1 roosmaryntakkie, blaartjies afgestroop en fyngekap
  • 3 e (45 ml) dennepitte
  • skil van een suurlemoen, fyngerasper
  1. Verhit die oond tot 180 ˚C. Meng al die bestanddele behalwe die suurlemoenskil in ’n mengbak. Gooi die mengsel in ’n oondpan en versprei eweredig.
  2. Rooster vir 5-8 min. of tot goudkleurig en bros. Roer elke 2-3 min. deur die broodkrummels om seker te maak hulle verbruin eweredig. Haal uit en laat afkoel.
  3. Roer die suurlemoenskil deur die geroosterde mengsel, geur met sout en strooi net voor opdiening oor die filet.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

5 maniere om meer selfvertroue te hê

Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…

16 hours Gelede

‘n Velsorggids vir elke ouderdom

Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…

17 hours Gelede

Karamelspringmielies-en-mout-koekies

Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…

20 hours Gelede

Vanaand op ‘Een keer om die son’

Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…

21 hours Gelede

Suidooster: Vyf stormagtige kinkels wag op kykers in Julie

’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…

2 days Gelede

Maklike resepte vir ’n maand

Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.