Deur Vickie de Beer. Foto’s deur Lee Schwagele CRPhotographic
Pangrattato
- 3 dik snye ciabattabrood, gekrummel
- 2 e (30 ml) olyfolie
- 2 t (10 ml) gekapte knoffel
- 1 roosmaryntakkie, blaartjies afgestroop en fyngekap
- 3 e (45 ml) dennepitte
- skil van een suurlemoen, fyngerasper
- Verhit die oond tot 180 ˚C. Meng al die bestanddele behalwe die suurlemoenskil in ’n mengbak. Gooi die mengsel in ’n oondpan en versprei eweredig.
- Rooster vir 5-8 min. of tot goudkleurig en bros. Roer elke 2-3 min. deur die broodkrummels om seker te maak hulle verbruin eweredig. Haal uit en laat afkoel.
- Roer die suurlemoenskil deur die geroosterde mengsel, geur met sout en strooi net voor opdiening oor die filet.