kategorieë: KosEnglish recipes

Coconut snow balls

Coconut snow balls. Recipe by Food editor: Vickie de Beer

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Serves 20

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 385 g coconut
  • 1 x 385 g tin condensed milk
  • 5 ml (1 t) vanilla
  • 2 egg whites
  • a pinch of salt
  • 60 ml (¼ c) icing sugar

Preheat the oven to 160 ° C. Spray a baking sheet with non-stick spray.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 Mix the coconut, condensed milk and vanilla in a large mixing bowl.

2 Beat the egg whites until foamy. Add the salt and beat until stiff peaks form. Fold gently with a metal spoon into the coconut mixture.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

3 Spoon heaped teaspoons (5 ml) of the mixture onto the baking sheet and bake for 15 -20 minutes until the top layer is light brown.

4 Cool and sieve icing sugar over.

Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

6 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

7 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

7 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

7 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

7 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

8 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.