Gremolata word gemaak deur gelyke hoeveelhede fyn gekapte suurlemoenskil, knoffel en pietersielie te meng. Probeer ons nuwe variasie met olywe en dennepitte by. Dis heerlik op geroosterde vis, hoender en pasta. Ons het mozzarella-balletjies (bocconcini) in brandrissieolie geweek. Dit gee die pizza sommer woema. Ek gebruik die res van die bocconcini in slaaie en die geurige olyfolie as ek vleis rooster.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.