Recipe Vickie de Beer. Image Neville Lockhart
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Espresso cupcakes
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Replace the cacao with 1 tbsp. coffee powder.
Icing: Heat 250 ml castor sugar, 60 ml (1/3 cup) orange juice, the grated rind of 1 orange, 3 ml cream of tartar and 30 ml (2 tbsp.) orange liqueur and stir until the sugar is dissolved.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Bring to the boil. Decrease the heat and simmer for 3 min.
Beat 3 egg whites until it forms soft peaks. Add the syrup in a thin stream while beating the mixture. Beat until thick and creamy. Scoop over the cupcakes.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.