kategorieë: KosEnglish recipes

Chocolate cupcakes

Recipe Vickie de Beer. Image Neville Lockhart

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Clever idea

Espresso cupcakes

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Replace the cacao with 1 tbsp. coffee powder.

Icing: Heat 250 ml castor sugar, 60 ml (1/3 cup) orange juice, the grated rind of 1 orange, 3 ml cream of tartar and 30 ml (2 tbsp.) orange liqueur and stir until the sugar is dissolved.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Bring to the boil. Decrease the heat and simmer for 3 min.

Beat 3 egg whites until it forms soft peaks. Add the syrup in a thin stream while beating the mixture. Beat until thick and creamy. Scoop over the cupcakes.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.