Foto: Charles Russell
Chia is ’n wondersaadjie en ’n baie goeie bron van kalsium, kalium en omega-3. Chia beskerm die hart deur inflammasie, bloeddruk en cholesterol in toom te hou. Die saadjies kan op dieselfde manier as sago gebruik word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Lees ook: Chia-en-suurlemoen-roomys met volgraan-wafeltjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• 250 ml chiasaad
• 650 ml klapperroom
• 45 ml (3 e) heuning
• knypie sout
• 10 ml (2 t) vanieljegeursel
• 250 g aarbeie
• 125 g bloubessies
• 10 g Erythritol
• 500 g kersies, middeldeur gesny en ontpit
• 125 g mascarpone-kaas
• 125 ml (½ k) room
1 Meng die chiasaad, klapperroom, 30 ml heuning, sout en vanielje in ’n mengbak. Hou eenkant.
2 Meng die aarbeie, bloubessies en Erythritol in ’n mengbakkie en verwerk met ’n handmenger tot glad.
3 Skep die vrugtesous in vier 250 ml-bakkies.
4 Vul met die chiasaadmengsel en kersies. Sit vir 4 uur of oornag in die yskas.
5 Klits die mascarpone, room en res van die heuning tot lig en donsig.
6 Skep op die poedinkies.
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.