kategorieë: GebakKos

Cappuccino-kolwyntjies

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Ons het die oulike sjokolade-skyfies by Clicks gekoop.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 12 sjokoladekolwyntjies
  • 125 ml(½ k) koffielikeurstroop
  • 1 k (250 ml) basiese botterversiersel
  • 5 ml vanieljegeursel
  • 15 ml goeie kitskoffiepoeier
  • 15 ml koffielikeur (Kahlua)

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Los die koffiepoeier in die vanieljegeursel en likeur op en roer goed deur die botterversiersel.
  2. Spuit die botterversiersel met ’n spuitsak met die sterpunttuit op die kolwyntjies sodat dit soos cappuccino-skuim lyk.
  3. Druk ’n dun sjokoladeskyfie in elkeen.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Sjokoladekolwyntjies

Voeg 100 g donkersjokolade, ruweg gekap, en 125 ml (½ k) kakaopoeier, gesif by.

Koffielikeurstroop

  1. Meng 30 ml (2 e) Bailey’s koffielikeur met 125 ml (½ k) basiese vanieljestroop.
  2. Verhit weer tot deurwarm en verf oor die sjokoladekolwyntjies.
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Van Siprus se skaduwees tot Aronspoort se geheime – twee verhale vol liefde en gevaar

Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…

10 hours Gelede

Kom Clarens toe vir die kunstefees op 1 Mei!

Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou.    [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…

11 hours Gelede

Bak vir Eid al-Fitr: Groot dinge gebeur as daar tradisie, samehorigheid en soet vieringe is

Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…

14 hours Gelede

Duncan Johnson oor ‘Skemergrond’ se skurk: ‘My waardes verskil hemelsbreed van Beeno s’n’

    In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…

16 hours Gelede

Skuinskoek

Genoeg vir 8   Bestanddele   625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…

4 days Gelede

Vinnige Peppermint Crisp-tert

Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…

4 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.