Caesar-slaai met ’n kinkel Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Romerige slaaisous 125 ml (½ k) crème fraîche 5 ml (1 t) fyngekapte knoffel 5 ml (1 t) Dijon-mosterd 5 ml (1 t) heuning 2 ansjovisfilette 30 ml (2 e) appelasyn 15 ml (1 e) parmesaan, fyn gerasper 60 ml (¼ k) olyfolie 4-6 hoendereiers Slaaibestanddele 1 kg baba-aartappels, gekook en geskil 125 ml (½ k) basiliekruidpesto 5 babamurgpampoene, in linte gesny 2-3 repies dikspek, brosgebraai ’n hand vol roketblare Instructions 1 Meng al die bestanddele vir die sous en hou eenkant. 2 Sit die eiers versigtig in ’n kleinkastrol met kookwater en kook vir presies 2 min. Dreineer en bedek met koue water. 3 Dop af wanneer afgekoel. Hou eenkant. 4 Meng die pesto deur die warm baba-aartappels. 5 Pak die res van die slaai bestanddele op ’n bord. Voeg die aartappels by. Breek die eiers oor die slaai oop en sit met die slaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar