Caesar-slaai met ’n kinkel Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Romerige slaaisous 125 ml (½ k) crème fraîche 5 ml (1 t) fyngekapte knoffel 5 ml (1 t) Dijon-mosterd 5 ml (1 t) heuning 2 ansjovisfilette 30 ml (2 e) appelasyn 15 ml (1 e) parmesaan, fyn gerasper 60 ml (¼ k) olyfolie 4-6 hoendereiers Slaaibestanddele 1 kg baba-aartappels, gekook en geskil 125 ml (½ k) basiliekruidpesto 5 babamurgpampoene, in linte gesny 2-3 repies dikspek, brosgebraai ’n hand vol roketblare Instructions 1 Meng al die bestanddele vir die sous en hou eenkant. 2 Sit die eiers versigtig in ’n kleinkastrol met kookwater en kook vir presies 2 min. Dreineer en bedek met koue water. 3 Dop af wanneer afgekoel. Hou eenkant. 4 Meng die pesto deur die warm baba-aartappels. 5 Pak die res van die slaai bestanddele op ’n bord. Voeg die aartappels by. Breek die eiers oor die slaai oop en sit met die slaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…
Bestanddele 3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…
Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…
Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay Om by die…
Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar