kategorieë: KosSomerkos

Burgers met speseryhoender en krakerige koolslaai

4 PnP Hoenderborsies
15 ml (1 e) PnP ekstra suiwer olyfolie
5 ml (1 t) PnP gekapte knoffel
15 ml (1 e) PnP gekapte gemmer
1 PnP groen brandrissie, gekap
gerasperde skil van 1 lemmetjie
15 ml (1 e) sojasous
15 ml (1 e) heuning
2,5 ml (1/2 t) sout

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Slaai
½ klein PnP rooi kool, fyn gesny
½ klein PnP groen kool, fyn gesny
1 PnP Wortel, in dun repies gesny
½ klein PnP rooi-ui, in fyn ringe gesny
30 ml (2 e) PnP soetbrandrissiesous
30 ml (2 e) sojasous
hand vol PnP koljanderblare
4 volgraanrolletjies, oopgesny en gesmeer

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1. Sny elke hoenderborsie in die dwarste deur sodat daar 2 eenderse helftes is. Meng die olyfolie, knoffel, gemmer, brandrissie, lemmetjieskil, sojasous en heuning. Marineer vir 30 min.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Geur die hoender met sout. Rooster vir 8 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar.
3. Slaai: Meng die kool, wortel, ui, soetbrandrissiesous, soja en koljander in ’n groot mengbak.
4. Sit die hoenderborsies en skeppies van die koolslaai op die broodrolletjies.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

10 redes waarom jy die Desember-uitgawe van rooi rose móét lees!

  Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer    Suzette van der Merwe…

3 days Gelede

Van ‘slop’ tot ‘demure’: Hier’s die ses woorde wat meeding om Oxford se Woord van die Jaar

Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…

3 days Gelede

Hoe om beter met jou lewensmaat te kommunikeer

Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…

3 days Gelede

Hoendergereg in romerige tamatiesous

Deur Rediscover Dairy   Voorbereidingstyd: 5 minute  Gaarmaaktyd: 20 minute  Bedien: 4 porsies  Porsiegrootte: 300…

3 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Riaan Grobler, ’n meester van musiek en stories

Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…

3 days Gelede

Lamskenkel-en-waterblommetjie-bredie

Bestanddele   45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.