Burgers met speseryhoender en krakerige koolslaai Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Burgers
4 volgraanrolletjies, oopgesny en gesmeer 4 Hoenderborsies 15 ml (1 e) ekstra suiwer olyfolie 5 ml (1 t) gekapte knoffel 15 ml (1 e) gekapte gemmer 1 groen brandrissie, gekap gerasperde skil van 1 lemmetjie 15 ml (1 e) sojasous 15 ml (1 e) heuning 2,5 ml (1/2 t) sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Slaai
½ klein rooi kool, fyn gesny ½ klein groen kool, fyn gesny 1 Wortel, in dun repies gesny ½ klein rooi-ui, in fyn ringe gesny 30 ml (2 e) soetbrandrissiesous 30 ml (2 e) sojasous hand vol koljanderblare
Metode
Sny elke hoenderborsie in die dwarste deur sodat daar 2 eenderse helftes is. Meng die olyfolie, knoffel, gemmer, brandrissie, lemmetjieskil, sojasous en heuning. Marineer vir 30 min. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Geur die hoender met sout. Rooster vir 8 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Slaai: Meng die kool, wortel, ui, soetbrandrissiesous, soja en koljander in ’n groot mengbak. Sit die hoenderborsies en skeppies van die koolslaai op die broodrolletjies. Onlangse plasings Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar