Burgers met speseryhoender en krakerige koolslaai Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Burgers
4 volgraanrolletjies, oopgesny en gesmeer 4 Hoenderborsies 15 ml (1 e) ekstra suiwer olyfolie 5 ml (1 t) gekapte knoffel 15 ml (1 e) gekapte gemmer 1 groen brandrissie, gekap gerasperde skil van 1 lemmetjie 15 ml (1 e) sojasous 15 ml (1 e) heuning 2,5 ml (1/2 t) sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Slaai
½ klein rooi kool, fyn gesny ½ klein groen kool, fyn gesny 1 Wortel, in dun repies gesny ½ klein rooi-ui, in fyn ringe gesny 30 ml (2 e) soetbrandrissiesous 30 ml (2 e) sojasous hand vol koljanderblare
Metode
Sny elke hoenderborsie in die dwarste deur sodat daar 2 eenderse helftes is. Meng die olyfolie, knoffel, gemmer, brandrissie, lemmetjieskil, sojasous en heuning. Marineer vir 30 min. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Geur die hoender met sout. Rooster vir 8 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Slaai: Meng die kool, wortel, ui, soetbrandrissiesous, soja en koljander in ’n groot mengbak. Sit die hoenderborsies en skeppies van die koolslaai op die broodrolletjies. Onlangse plasings In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Resep deur Vickie de Beer
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar