4 PnP Hoenderborsies
15 ml (1 e) PnP ekstra suiwer olyfolie
5 ml (1 t) PnP gekapte knoffel
15 ml (1 e) PnP gekapte gemmer
1 PnP groen brandrissie, gekap
gerasperde skil van 1 lemmetjie
15 ml (1 e) sojasous
15 ml (1 e) heuning
2,5 ml (1/2 t) sout
Slaai
½ klein PnP rooi kool, fyn gesny
½ klein PnP groen kool, fyn gesny
1 PnP Wortel, in dun repies gesny
½ klein PnP rooi-ui, in fyn ringe gesny
30 ml (2 e) PnP soetbrandrissiesous
30 ml (2 e) sojasous
hand vol PnP koljanderblare
4 volgraanrolletjies, oopgesny en gesmeer
1. Sny elke hoenderborsie in die dwarste deur sodat daar 2 eenderse helftes is. Meng die olyfolie, knoffel, gemmer, brandrissie, lemmetjieskil, sojasous en heuning. Marineer vir 30 min.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Geur die hoender met sout. Rooster vir 8 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar.
3. Slaai: Meng die kool, wortel, ui, soetbrandrissiesous, soja en koljander in ’n groot mengbak.
4. Sit die hoenderborsies en skeppies van die koolslaai op die broodrolletjies.