As jy niks anders vir ontbyt kan maak nie, bak dan ten minste 1 keer per week hierdie voedsame muffins. Jy kan dit maklik in iemand se hand stop op pad uit of pak dit in ’n kosblik. Die muffins is veselryk met lae GI. Deur vrugte, neute en sade by te voeg, verhoog jy die voedingswaarde nog meer. Hou die beslag in die yskas en bak net soveel soos wat jy benodig. Dit sal vir 1 maand in jou yskas hou.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Voorverhit die oond tot 180 °C. Voer ’n muffinpannetjie met kolwyntjiepapier uit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
VARIASIE – maak 6: Skep 500 ml (2 k) van die mengsel uit, voeg by: 250 ml gemengde bessies soos frambose, aarbeie en bloubessies by die beslag en bak soos bo beskryf. Maak 4 piesangs fyn en meng deur of rasper 2 appels of 2 wortels en meng deur die beslag.
Vetkoek is trooskos wat enige Suid-Afrikaner maar al te goed ken. Hierdie resep is maklik…
Deur Tanya de Vente-Bijker Carla Hansen* was in ʼn vriendskap vasgevang wat haar ongelukkig…
Katte is al jare lank ’n belangrike deel van gesinne wêreldwyd en daar is min…
Flirt is pret en jy hoef nooit weer met ’n mond vol tande te staan…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Lauren Fredericks. Grimering: Mia Liebenberg Die afgelope paar jaar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.