As jy niks anders vir ontbyt kan maak nie, bak dan ten minste 1 keer per week hierdie voedsame muffins. Jy kan dit maklik in iemand se hand stop op pad uit of pak dit in ’n kosblik. Die muffins is veselryk met lae GI. Deur vrugte, neute en sade by te voeg, verhoog jy die voedingswaarde nog meer. Hou die beslag in die yskas en bak net soveel soos wat jy benodig. Dit sal vir 1 maand in jou yskas hou.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Voorverhit die oond tot 180 °C. Voer ’n muffinpannetjie met kolwyntjiepapier uit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
VARIASIE – maak 6: Skep 500 ml (2 k) van die mengsel uit, voeg by: 250 ml gemengde bessies soos frambose, aarbeie en bloubessies by die beslag en bak soos bo beskryf. Maak 4 piesangs fyn en meng deur of rasper 2 appels of 2 wortels en meng deur die beslag.
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.