Gebakte perskes met klapper en amandel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Nog perskeplesiere
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Geurpasmaats
Gerookte vark, kruisement, jogurt, grenadella, lemoen, heuning, mango, bessies, pynappel, lemmetjie, amandel, kaneel, gemmer, brandrissie.
Koop só
Kies ferm vrugte met ’n soet geur en geen sigbare kneusplekke nie. Namate die vrug verouder, sal die vel vol rimpels word. Skil dié vrugte en stowe vir ander gebruike.
Bêre só
Haal die perskes uit die verpakking en hou by kamertempertuur. Sit ook van die vrugte op ’n laag kombuispapier in die groentelaai van die yskas om die rypwordingproses te vertraag. Perskes en nektariens kan gevries word en later in stowegeregte gebruik word.
Maak só
Sommige perskevariëteite het ’n lagie sagte haartjies. Vee die vrug met ’n droë lap om die haartjies af te vryf en spoel dan onder lopende water af. Sny middeldeur en draai in teenoorgestelde rigtings om van die pit los te maak. Gebruik die halwes of sny in skyfies.
Gebruik só
Eet die vrug sommer so van die pit af, of sny in skyfies in slaaie.
Krakerige komkommerslaai deur Vickie de Beer, bygestaan deur Gillionelle Kaba. Foto’s deur Lee Schwagele. …
Versterk jong bome Maak jong boompies windbestand deur dit met vier metaalpenne te anker. Plaas…
Daar is min dinge erger as wanneer jy probeer om te slaap of selfs net…
Jy hoef nie onfiks te raak oor die vakansie nie! Probeer hierdie 12 eenvoudige wenke…
Vars vye-en-beet-slaai deur Vickie de Beer, bygestaan deur Gillionelle Kaba. Foto’s deur Lee Schwagele van…
In ’n poging om hul voorskoolse kind ’n voorsprong te gee, belê talle ouers in…
Hierdie webwerf gebruik koekies.