Gebakte perskes met klapper en amandel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Nog perskeplesiere
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Geurpasmaats
Gerookte vark, kruisement, jogurt, grenadella, lemoen, heuning, mango, bessies, pynappel, lemmetjie, amandel, kaneel, gemmer, brandrissie.
Koop só
Kies ferm vrugte met ’n soet geur en geen sigbare kneusplekke nie. Namate die vrug verouder, sal die vel vol rimpels word. Skil dié vrugte en stowe vir ander gebruike.
Bêre só
Haal die perskes uit die verpakking en hou by kamertempertuur. Sit ook van die vrugte op ’n laag kombuispapier in die groentelaai van die yskas om die rypwordingproses te vertraag. Perskes en nektariens kan gevries word en later in stowegeregte gebruik word.
Maak só
Sommige perskevariëteite het ’n lagie sagte haartjies. Vee die vrug met ’n droë lap om die haartjies af te vryf en spoel dan onder lopende water af. Sny middeldeur en draai in teenoorgestelde rigtings om van die pit los te maak. Gebruik die halwes of sny in skyfies.
Gebruik só
Eet die vrug sommer so van die pit af, of sny in skyfies in slaaie.
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Hierdie webwerf gebruik koekies.