Uieringe met knoffel-mayo (Aïoli)
Ingredients
- Meng 250 ml (1 k) meel
- 125 ml (½ k) mielieblom
- 30 ml (2 e) bakpoeier en 5 ml (1 t) sout in ’n mengbak.
- Gooi 250 ml (1 k) sodawater by en roer tot glad. Laat rus vir 30 min.
- Sny 2-3 uie in 1 cm-skywe. Skud die uieringe in ’n bietjie meel en doop in die beslag. Diepbraai in warm olie tot goud.
- Meng 125 ml (½ k) goeie mayonnaise, 2 gerasperde knoffelhuisies en skil van een suurlemoen. Sit die aïoli saam met die warm uieringe voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.