Blitsidee… Kruisement-Mojito
Ingredients
- Sit 2 takkies kruisement, 5 ml (1 t) strooisuiker en die sap van 1 lemmetjie in ’n houer.
- Kneus die kruisement en suiker saam met ’n stamper of die agterkant van ’n houtlepel.
- Skep in ’n glas en vul met fyn ys.
- Skink 60 ml (¼ k) wit rum by en vul met sodawater.
- Sit met ekstra lemmetjiewiggies en appelskywe voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
In vandeesweek se episode het glanssjef Bertus Basson en koskenner Kobus Botha met nog ’n…
Hierdie bruintjie-kolwyntjie-resep is baie maklik en regtig smullekker! Deur Vickie de Beer
Sandi Schultz verras weer in Diepe Waters (kykNET, DStv kanaal 144), maar dié keer as…
Deur Vickie de Beer. Foto deur CRPhotographic
Rob Hersov is vir sommige ’n held, en vir ander ’n omstrede figuur as gevolg…
Deur Maretha Botes. Foto’s: Hanneri de Wet Wanneer Schané Fouché (32) haar hare…
Hierdie webwerf gebruik koekies.