Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 60 ml (¼ k) olyfolie
• 1 pakkie (500 g) klaar gesnyde sopgroente, of 2 wortels, 2 uie (geskil), 2 preie (gewas) en ’n bossie seldery, ruweg gekap in ’n voedselverwerker, of gerasper.
• 2 x 410 g-blikkies heel, geskilde tamaties
• Bouquet garni van: 3 lourierblare, ’n bossie tiemie en ’n bossie pietersielie, saamgebind
• sout en gemaalde swartpeper
• 1 liter hoenderaftreksel
• 1 x 410 g-blikkie botterbone
• 1 x 410 g-blikkie lensies
• hand vol pietersielie
• 6 beesworsies
1 Braai die wortels, uie, preie en seldery in die verhitte olyfolie in ’n groot, diep kastrol tot bruin.
2 Voeg die tamaties saam met die sous by en druk fyn met ’n vurk.
3 Voeg die bouquet garni en aftreksel by en laat vir sowat 20 min. kook. Geur na smaak.
4 Braai intussen die worsies in ’n pan met ’n bietjie olyfolie tot gaar. Sny in stukkies.
5 Voeg die bone en lensies by en roer die pietersielie en worsies deur. Sit voor met plaasbrood.
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.