Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 60 ml (¼ k) olyfolie
• 1 pakkie (500 g) klaar gesnyde sopgroente, of 2 wortels, 2 uie (geskil), 2 preie (gewas) en ’n bossie seldery, ruweg gekap in ’n voedselverwerker, of gerasper.
• 2 x 410 g-blikkies heel, geskilde tamaties
• Bouquet garni van: 3 lourierblare, ’n bossie tiemie en ’n bossie pietersielie, saamgebind
• sout en gemaalde swartpeper
• 1 liter hoenderaftreksel
• 1 x 410 g-blikkie botterbone
• 1 x 410 g-blikkie lensies
• hand vol pietersielie
• 6 beesworsies
1 Braai die wortels, uie, preie en seldery in die verhitte olyfolie in ’n groot, diep kastrol tot bruin.
2 Voeg die tamaties saam met die sous by en druk fyn met ’n vurk.
3 Voeg die bouquet garni en aftreksel by en laat vir sowat 20 min. kook. Geur na smaak.
4 Braai intussen die worsies in ’n pan met ’n bietjie olyfolie tot gaar. Sny in stukkies.
5 Voeg die bone en lensies by en roer die pietersielie en worsies deur. Sit voor met plaasbrood.
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.