kategorieë: KosSomerkos

Beste biltongslaai

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Granaatslaaisous

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 180 ml (¾ k) avokado-olie
  • 20 ml balsemiekasyn
  • 5 ml (1 t) gekapte knoffel
  • 15 ml (1 e) bruinsuiker
  • ’n hand vol gekapte pietersielie
  • 30 ml (2 e) granaatpitte
  • 375 ml (1 ½ k) nat biltongskyfies
  • 100 g bloukaas, in klein stukke gebreek

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Slaai

  • 2 lemoene, geskil en in skyfies gesny
  • 250 g aarbeie, middeldeur gesny
  • 80 ml (1/3 k) granaatpitte
  • 6-8 baba-bete, gaar en middeldeur gesny
  • ’n hand vol baba-kruie- en radiccioblare
  • ’n hand vol roketblare

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Meng al die bestanddele vir die sous en hou eenkant.
  2. Meng die biltong en 30 ml (2 e) van die granaatslaaisous.
  3. Pak die res van die bestanddele op ’n bord en gooi die biltong by.
  4. Sit voor saam met die res van die slaaisous.

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

1 day Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

1 day Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

1 day Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

2 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.