kategorieë: Kos

Bessiejellies

Genoeg vir 6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap
  • 30 ml (2 e) gelatienpoeier
  • 125 ml (½ k) strooi-suiker
  • 250 ml (1 k) frambose
  • dubbel dik jogurt vir die voorsitslag
  • hand vol kruisementblare

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Gooi 60 ml (¼ k) van die tee oor die gelatien en laat staan vir 5 min. om te spons.
  2. Verhit die res van die tee en suiker in ’n pan oor matige hitte en roer tot die suiker opgelos is. Haal van die hitte af en meng die gelatien deur tot opgelos.
  3. Gooi in 4 x 250 ml (1 k) teekoppies en laat afkoel tot kamertemperatuur. Skep die frambose by die tee in die koppies. Bedek met kleefplastiek en laat stol in die yskas.
  4. Sit voor met skeppies jogurt en strooi kruisementblare oor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

2 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.