Koop sommer klaargaar beetkwarte by Woolies of Checkers.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }’n hand vol roket en bronkors (watercress) gemeng
400 g (1 pak) gaar beetkwarte in vinaigrette (by Woolies of Checkers of koop gebottelde beet)
2 x 100 g-rolletjies bokmelkkaas met swartpeper
1 middelslag- rooi ui, in fyn ringe gesny
30 ml (2 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn + ekstra vir opdiening
1 Pak die roket en bronkors uit op ’n mooi opdienbord.
2 Sit die beet op die blare. Sny die bokmelkkaas in sirkeltjies en pak dit tussen die beet.
3 Pak die uieringe oor die slaai en sprinkel die olyfolie en balsemiekasyn oor.
4 Meng net voor ete deur en sit met ekstra balsemiekasyn voor.
Nog idees
Die beetslaai werk net so goed met fetakaas of bolletjies sygladde mozzarella.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.