Koop sommer klaargaar beetkwarte by Woolies of Checkers.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }’n hand vol roket en bronkors (watercress) gemeng
400 g (1 pak) gaar beetkwarte in vinaigrette (by Woolies of Checkers of koop gebottelde beet)
2 x 100 g-rolletjies bokmelkkaas met swartpeper
1 middelslag- rooi ui, in fyn ringe gesny
30 ml (2 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn + ekstra vir opdiening
1 Pak die roket en bronkors uit op ’n mooi opdienbord.
2 Sit die beet op die blare. Sny die bokmelkkaas in sirkeltjies en pak dit tussen die beet.
3 Pak die uieringe oor die slaai en sprinkel die olyfolie en balsemiekasyn oor.
4 Meng net voor ete deur en sit met ekstra balsemiekasyn voor.
Nog idees
Die beetslaai werk net so goed met fetakaas of bolletjies sygladde mozzarella.
Toe Ivan Botha en Donnalee Roberts iemand gesoek het om die musiek vir Een keer…
Hierdie skilderagtige dorpie, geleë tussen Caledon en Bredasdorp, is ongeveer twee en 'n half uur…
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Hierdie webwerf gebruik koekies.