Koop sommer klaargaar beetkwarte by Woolies of Checkers.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }’n hand vol roket en bronkors (watercress) gemeng
400 g (1 pak) gaar beetkwarte in vinaigrette (by Woolies of Checkers of koop gebottelde beet)
2 x 100 g-rolletjies bokmelkkaas met swartpeper
1 middelslag- rooi ui, in fyn ringe gesny
30 ml (2 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn + ekstra vir opdiening
1 Pak die roket en bronkors uit op ’n mooi opdienbord.
2 Sit die beet op die blare. Sny die bokmelkkaas in sirkeltjies en pak dit tussen die beet.
3 Pak die uieringe oor die slaai en sprinkel die olyfolie en balsemiekasyn oor.
4 Meng net voor ete deur en sit met ekstra balsemiekasyn voor.
Nog idees
Die beetslaai werk net so goed met fetakaas of bolletjies sygladde mozzarella.
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…
Bestanddele 3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…
Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…
Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay Om by die…
Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.