Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 rooi beetknolle, geskil en in blokkies gesny
750 ml (3 k) tuisgemaakte hoenderaftreksel
30 g botter
1 ui, fyn gekap
2 knoffelhuisies, fyn gekap
150 g risotto-rys
60 ml (¼ k) witwyn
50 g parmesaan, gerasper
125 g crème fraîche
1 Bring die beet en hoenderaftreksel in ’n groot kastrol tot kookpunt en kook vir 20 min. of tot die beet sag is. Verwerk in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Smelt die botter in ’n groot pan oor matige hitte. Braai die ui en knoffel vir 5 min. of tot sag.
3 Voeg die rys by en braai vir 2 min. Voeg die wyn by en braai vir nog 2 min.
4 Gooi die hoenderaftreksel (met die beet) bietjie vir bietjie by die rys, sowat 80 ml op ’n slag. Roer deurentyd – dit duur sowat 20 min. – of tot die risotto al die aftreksel geabsorbeer het maar steeds al dente en nie pap is nie.
5 Strooi die parmesaan oor en sit voor met skeppies crème fraîche en swartpeper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.