Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 rooi beetknolle, geskil en in blokkies gesny
750 ml (3 k) tuisgemaakte hoenderaftreksel
30 g botter
1 ui, fyn gekap
2 knoffelhuisies, fyn gekap
150 g risotto-rys
60 ml (¼ k) witwyn
50 g parmesaan, gerasper
125 g crème fraîche
1 Bring die beet en hoenderaftreksel in ’n groot kastrol tot kookpunt en kook vir 20 min. of tot die beet sag is. Verwerk in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Smelt die botter in ’n groot pan oor matige hitte. Braai die ui en knoffel vir 5 min. of tot sag.
3 Voeg die rys by en braai vir 2 min. Voeg die wyn by en braai vir nog 2 min.
4 Gooi die hoenderaftreksel (met die beet) bietjie vir bietjie by die rys, sowat 80 ml op ’n slag. Roer deurentyd – dit duur sowat 20 min. – of tot die risotto al die aftreksel geabsorbeer het maar steeds al dente en nie pap is nie.
5 Strooi die parmesaan oor en sit voor met skeppies crème fraîche en swartpeper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.