1 Voorverhit die oond tot 160 °C en spuit 3 groot bakplate met kleefwerende kossproei.
2 Klop die botter en suiker saam tot lig en romerig. Voeg die kondensmelk by en klop tot glad.
3 Sif die koekmeel, bakpoeier en sout saam en gooi by die bottermengsel.
4 Meng goed tot ’n deeg vorm.
5 Verdeel in 3 dele en draai in kleefplastiek toe. Laat rus vir 20 min. of tot ferm in die yskas.
6 Werk met 500 g deeg op ’n slag en vries die res. Laat oornag in die yskas ontdooi wanneer benodig.
7 Rol die deeg 5 mm dik uit op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak.
8 Druk ’n vorm van jou keuse uit en sit op die bakplate.
9 Bak vir 10-15 min. of tot ligbruin.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.