genoeg vir 6 dun middelslag-pizzas of 4 dikker middelslag-pizzas
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 klein pizzas
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 basiese pizzadeeg (resep bo)
250 g botterskorsieblokke
olyfolie om oor te sprinkel
sout en gemaalde swartpeper
5-10 ml gekapte brandrissie (meer as jy van brand hou), gemeng
met 30 ml (2 e) olyfolie
150 g gorgonzola, ruweg gekrummel
250 g blokkiesspek, bros gebraai
hand vol roketblare
Voorverhit die oond tot 220 °C. Verhit ’n bakplaat in die oond.
1 Sit die botterskorsie op ’n ander bakplaat, sprinkel die olyfolie oor en geur na smaak. Rooster vir sowat 15 min. tot gaar.
2 Verdeel die deeg in 8 balle en rol elk op ’n meelbestrooide werkvlak uit.
3 Bak een pizza op ’n slag op die warm bakplaat en bak vir 5 min. tot amper gaar. Haal uit.
4 Smeer die halfgaar pizza met die brandrissieolie en sit die botterskorsie, kaas en spek bo-op. Bak tot goudbruin en gaar. Herhaal met die res van die deeg. Sit voor met roketblare bo-op.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.