Deur Vickie de Beer. Foto deur CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Genoeg vir 4-6 klein kaaskoekies of 1 groot kaaskoek
- 4 eiers
- 250 g volvetroomkaas
- 5 ml (1 t) vanielje-ekstrak
- 20 ml (4 t) xylitol
- 250 ml room
- gerasperde skil van 1 suurlemoen
Instructions
Voorverhit die oond tot 150 °C.
- Maak die tertkors soos bo beskryf.
- Meng al die bestanddele vir die kaaskoek deeglik saam.
- Vul die tertpan/pannetjies met die vulsel en bak tot geset en liggoud.
- Sit met vars bessies of grenadella voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Huwelike het ’n nuwe gesig gekry. Jou geslag hoef nie meer te bepaal wie die…
Die feestyd is die lekkerste saamkuiertyd. Hier is 10 nostalgiese koekies wat jy hierdie Kersfees…
Kersete is so ’n groot deel van Kersfees waar jy saam met jou mense kan…
Wonder jy wat om te maak vir jou Kersete? Jy is op die regte plek…
Hierdie pastei propvol lekkerte sal sommer ’n hele klomp magies vol maak!
Genoeg vir 8 broodjies. Bestanddele 500 g koekmeel + ekstra 5 ml (1 t)…
Hierdie webwerf gebruik koekies.