Deur Vickie de Beer. Foto deur CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Genoeg vir 4-6 klein kaaskoekies of 1 groot kaaskoek
- 4 eiers
- 250 g volvetroomkaas
- 5 ml (1 t) vanielje-ekstrak
- 20 ml (4 t) xylitol
- 250 ml room
- gerasperde skil van 1 suurlemoen
Instructions
Voorverhit die oond tot 150 °C.
- Maak die tertkors soos bo beskryf.
- Meng al die bestanddele vir die kaaskoek deeglik saam.
- Vul die tertpan/pannetjies met die vulsel en bak tot geset en liggoud.
- Sit met vars bessies of grenadella voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.