Tip: If you prefer a looser mixture, add 250 ml (1 c) fine breadcrumbs and 60 ml (¼ c) of yogurt. We have not added salt before the mixture is frozen because it will retain water during the freezing process. Don’t forget to add salt when cooking!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Sautée the onion, celery and carrot until golden in the olive oil in a large frying pan. Add the fennel and garlic.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }2 Sautée for another 5-10 mins until soft. Remove from heat and allow to cool completely.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3 Mix the two kinds of mince in a large bowl and pour the cooled onion mixture, lemon balm and mustard over. Mix well but do not over mix.
4 Spoon 500 g into sachets and freeze or use immediately.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.