kategorieë: KosEnglish recipes

Baked fish in spicy tomato sauce

1 Fry 1 chopped onion in 30 ml (2 tbsp.) butter until golden brown. Add 30 ml (2 tbsp.) chopped garlic and fry for another 3 minutes.
2 Add 125 ml (½ cup) red chili pesto, 20 pitted green olives, 2 anchovy fillets, 30 ml (2 tbsp.) grated lemon rind, 5 ml (1 t) peppers, 12 salad tomatoes, peeled and chopped, and simmer for 15 minutes over low heat.
3 Season 6 x 200 g portions of white fish with salt, ground black pepper and 20 ml of avocado oil. Set aside.
4 Place the fish in a baking dish and pour the sauce over. Bake for 40 minutes at 200 °C.
5 Remove from the oven and rest for 15 minutes. Sprinkle with a handful of fresh parsley and serve with couscous.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.