1 Fry 1 chopped onion in 30 ml (2 tbsp.) butter until golden brown. Add 30 ml (2 tbsp.) chopped garlic and fry for another 3 minutes.
2 Add 125 ml (½ cup) red chili pesto, 20 pitted green olives, 2 anchovy fillets, 30 ml (2 tbsp.) grated lemon rind, 5 ml (1 t) peppers, 12 salad tomatoes, peeled and chopped, and simmer for 15 minutes over low heat.
3 Season 6 x 200 g portions of white fish with salt, ground black pepper and 20 ml of avocado oil. Set aside.
4 Place the fish in a baking dish and pour the sauce over. Bake for 40 minutes at 200 °C.
5 Remove from the oven and rest for 15 minutes. Sprinkle with a handful of fresh parsley and serve with couscous.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.