1 Fry 1 chopped onion in 30 ml (2 tbsp.) butter until golden brown. Add 30 ml (2 tbsp.) chopped garlic and fry for another 3 minutes.
2 Add 125 ml (½ cup) red chili pesto, 20 pitted green olives, 2 anchovy fillets, 30 ml (2 tbsp.) grated lemon rind, 5 ml (1 t) peppers, 12 salad tomatoes, peeled and chopped, and simmer for 15 minutes over low heat.
3 Season 6 x 200 g portions of white fish with salt, ground black pepper and 20 ml of avocado oil. Set aside.
4 Place the fish in a baking dish and pour the sauce over. Bake for 40 minutes at 200 °C.
5 Remove from the oven and rest for 15 minutes. Sprinkle with a handful of fresh parsley and serve with couscous.
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.