1 Fry 1 chopped onion in 30 ml (2 tbsp.) butter until golden brown. Add 30 ml (2 tbsp.) chopped garlic and fry for another 3 minutes.
2 Add 125 ml (½ cup) red chili pesto, 20 pitted green olives, 2 anchovy fillets, 30 ml (2 tbsp.) grated lemon rind, 5 ml (1 t) peppers, 12 salad tomatoes, peeled and chopped, and simmer for 15 minutes over low heat.
3 Season 6 x 200 g portions of white fish with salt, ground black pepper and 20 ml of avocado oil. Set aside.
4 Place the fish in a baking dish and pour the sauce over. Bake for 40 minutes at 200 °C.
5 Remove from the oven and rest for 15 minutes. Sprinkle with a handful of fresh parsley and serve with couscous.
Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.