Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1kg baba-aartappels, gekook, afgekoel & gehalveer
¼ koppie (60 ml) roomkaas
½ koppie (125 ml) dubbelroom gewone jogurt
¼ koppie (60 ml) mayonnaise
2 hardgekookte eiers, fyn gekap
¼ koppie (60 ml) agurkies, gekap
Vars gedrukte suurlemoensap
Seesout & varsgemaalde swartpeper, na smaak
Vars basiliekruidblare, om voor te sit
1. Voeg die gehalveerde baba-aartappels in ‘n groot mengbak.
2. Meng die roomkaas, jogurt en mayonnaise in ‘n kleiner mengbak. Meng goed totdat die slaaisous glad is.
3. Voeg die slaaisous by die aartappels, saam met die gekapte eier, agurkies en vars suurlemoensap. Geur goed met seesout en varsgemaalde swartpeper.
4. Sprinkel met vars basiliekruid voor opdiening.
Lees ook: Gevriesde druiwe-, kiwi-, okkerneut- en heuning-jogurt-skerwe
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.