Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1kg baba-aartappels, gekook, afgekoel & gehalveer
¼ koppie (60 ml) roomkaas
½ koppie (125 ml) dubbelroom gewone jogurt
¼ koppie (60 ml) mayonnaise
2 hardgekookte eiers, fyn gekap
¼ koppie (60 ml) agurkies, gekap
Vars gedrukte suurlemoensap
Seesout & varsgemaalde swartpeper, na smaak
Vars basiliekruidblare, om voor te sit
1. Voeg die gehalveerde baba-aartappels in ‘n groot mengbak.
2. Meng die roomkaas, jogurt en mayonnaise in ‘n kleiner mengbak. Meng goed totdat die slaaisous glad is.
3. Voeg die slaaisous by die aartappels, saam met die gekapte eier, agurkies en vars suurlemoensap. Geur goed met seesout en varsgemaalde swartpeper.
4. Sprinkel met vars basiliekruid voor opdiening.
Lees ook: Gevriesde druiwe-, kiwi-, okkerneut- en heuning-jogurt-skerwe
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.