Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1kg baba-aartappels, gekook, afgekoel & gehalveer
¼ koppie (60 ml) roomkaas
½ koppie (125 ml) dubbelroom gewone jogurt
¼ koppie (60 ml) mayonnaise
2 hardgekookte eiers, fyn gekap
¼ koppie (60 ml) agurkies, gekap
Vars gedrukte suurlemoensap
Seesout & varsgemaalde swartpeper, na smaak
Vars basiliekruidblare, om voor te sit
1. Voeg die gehalveerde baba-aartappels in ‘n groot mengbak.
2. Meng die roomkaas, jogurt en mayonnaise in ‘n kleiner mengbak. Meng goed totdat die slaaisous glad is.
3. Voeg die slaaisous by die aartappels, saam met die gekapte eier, agurkies en vars suurlemoensap. Geur goed met seesout en varsgemaalde swartpeper.
4. Sprinkel met vars basiliekruid voor opdiening.
Lees ook: Gevriesde druiwe-, kiwi-, okkerneut- en heuning-jogurt-skerwe
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.