Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Slaai
500 g (±20) baba-aartappels, ongeskil
2 middelslag- pers uie, in ringe gesny
1 x 410 g-blik keker-ertjies, gedreineer en afgespoel
250 g (±14 groterige) kersietamaties, in kwarte gesny
125 ml (1/2 k) kasjoeneute, gerooster en ruweg gekap
2 groot wortels, in dun repies gesny
’n hand vol gekapte pietersielie of koljanderblare
sout en gemaalde swartpeper
Sous
30 ml (2 e) suurlemoensap
15 ml (1 e) olyfolie
15 ml (1 e) korrelmosterd
’n hand vol vars pietersielie, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 Kook die aartappels in kokende soutwater tot amper sag. Dreineer en sny middeldeur.
2 Meng die sousbestanddele en sit in die yskas.
3 Opdiening: Meng al die slaaibestandele en die helfte van die slaaisous in ’n slaaibak en sit in die yskas. Sit die res van die slaaisous afsonderlik voor.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.