Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Slaai
500 g (±20) baba-aartappels, ongeskil
2 middelslag- pers uie, in ringe gesny
1 x 410 g-blik keker-ertjies, gedreineer en afgespoel
250 g (±14 groterige) kersietamaties, in kwarte gesny
125 ml (1/2 k) kasjoeneute, gerooster en ruweg gekap
2 groot wortels, in dun repies gesny
’n hand vol gekapte pietersielie of koljanderblare
sout en gemaalde swartpeper
Sous
30 ml (2 e) suurlemoensap
15 ml (1 e) olyfolie
15 ml (1 e) korrelmosterd
’n hand vol vars pietersielie, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 Kook die aartappels in kokende soutwater tot amper sag. Dreineer en sny middeldeur.
2 Meng die sousbestanddele en sit in die yskas.
3 Opdiening: Meng al die slaaibestandele en die helfte van die slaaisous in ’n slaaibak en sit in die yskas. Sit die res van die slaaisous afsonderlik voor.
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.