Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Slaai
500 g (±20) baba-aartappels, ongeskil
2 middelslag- pers uie, in ringe gesny
1 x 410 g-blik keker-ertjies, gedreineer en afgespoel
250 g (±14 groterige) kersietamaties, in kwarte gesny
125 ml (1/2 k) kasjoeneute, gerooster en ruweg gekap
2 groot wortels, in dun repies gesny
’n hand vol gekapte pietersielie of koljanderblare
sout en gemaalde swartpeper
Sous
30 ml (2 e) suurlemoensap
15 ml (1 e) olyfolie
15 ml (1 e) korrelmosterd
’n hand vol vars pietersielie, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 Kook die aartappels in kokende soutwater tot amper sag. Dreineer en sny middeldeur.
2 Meng die sousbestanddele en sit in die yskas.
3 Opdiening: Meng al die slaaibestandele en die helfte van die slaaisous in ’n slaaibak en sit in die yskas. Sit die res van die slaaisous afsonderlik voor.
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…
Hierdie webwerf gebruik koekies.