Avo-toebroodjies: Die nuwe “toebroodjie” deur Vickie de Beer. Foto: Charles Russel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Die nuwe ‘toebroodjie’
Avokado-liefhebbers is gaande oor dié nuwe gier. Avokado’s word in die plek van brood gebruik om jou gunsteling-toebroodjie net nóg lekkerder te maak. Dis boonop baie heilsaam. Dié gier het in Amsterdam by The Avocado Show-restaurant posgevat en vinnig wêreldwyd gewild geword.
Probeer hierdie Avo-toebroodjie:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1 avokado, geskil en middeldeur gesny.
Pak lappies gerookte salm, bokmelkkaas en kruie-blaartjies op die onderste helfte.
Sit die ander helfte bo-op.
Sprinkel suurlemoensap oor, gevolg deur ’n paar sesamsaadjies en siedaar! ’n heilsame, smullekker avobroodjie.
Lees ook: Smullekker halloumi-en-groenteburger
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Lewer sowat 9 kranse Bestanddele 100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…
Genoeg vir 4. Bestanddele 6 aartappels, in wiggies gesny sout en gemaalde swartpeper…
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.