Avo-“toebroodjies”

Avo-toebroodjies: Die nuwe “toebroodjie” deur Vickie de Beer. Foto: Charles Russel

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die nuwe ‘toebroodjie’
Avokado-liefhebbers is gaande oor dié nuwe gier. Avokado’s word in die plek van brood gebruik om jou gunsteling-toebroodjie net nóg lekkerder te maak. Dis boonop baie heilsaam. Dié gier het in Amsterdam by The Avocado Show-restaurant posgevat en vinnig wêreldwyd gewild geword.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Probeer hierdie Avo-toebroodjie:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

1 avokado, geskil en middeldeur gesny.

Pak lappies gerookte salm, bokmelkkaas en kruie-blaartjies op die onderste helfte.

Sit die ander helfte bo-op.

Sprinkel suurlemoensap oor,  gevolg deur ’n paar sesamsaadjies en siedaar! ’n heilsame, smullekker avobroodjie.

Lees ook: Smullekker halloumi-en-groenteburger

Mango-en-klapper-yskastert

Hoenderslaai met avokadohoemoes en krakerige antieke grane

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

2 mins Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

3 hours Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

3 hours Gelede

Choux-kerskranse

Lewer sowat 9 kranse   Bestanddele   100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…

4 hours Gelede

Geroosterde aartappel-en-spek-slaai

Genoeg vir 4.   Bestanddele   6 aartappels, in wiggies gesny sout en gemaalde swartpeper…

4 hours Gelede

Vinnige salmpasta

Genoeg vir 4. Bestanddele   500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…

22 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.