Aquafaba-meringues deur Vickie de Beer
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Aquafaba is die proteïenryke vloeistof wat verkry word nadat jy peulgroente soos bone en keker-ertjies lank gekook het. Nadat die bone gaar is, moet die water verder afgekook word tot dit so dik soos eierwitte is. Die water van geblikte peulgroente is ’n kortpadmanier om aquafaba te verkry.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Dié merkwaardige vloeistof reageer dieselfde as eierwitte as dit aanhoudend geklits word. Aanvanklik kan jy nie glo dat die vloeistof ooit stywepuntstadium sal bereik nie maar dit werk!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Aquafaba kan gebruik word om meringues, mayonnaise en selfs roomys en nougat te maak. Veral veganiste en mense met eierallergieë gebruik aquafaba.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.