Gebruik interessante koekpannetjies vir die klein koekies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 12 kolwyntjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 x hoeveelheid roomkaasversiersel
5 ml neutmuskaat
10 ml fyn kaneel
2 appels, in dun ringe gesny, gebruik ’n mandoliensnyer as jy een het
sap van 1 suurlemoen
1 Smeer albei kante van elke appelskyf met suurlemoensap en pak op ’n bakplaat wat met bakpapier uitgevoer is.
2 Droog die appels.
3 Meng die speserye in die roomkaasversiersel in en smeer met ’n paletmes op die koekies.
4 Versier met ’n stapeltjie van die droë appelskywe.
Appel-en-gemmerkolwyntjies
1 Skil 4 middelslagappels en sny in kwarte. Kook die appelstukke in 100 g suiker en 100g botter in ’n pan oor lae hitte tot dit karamelliseer.
2 Laat afkoel en lig die appels uit, laat die meeste van die stroop afdrup.
3 Meng dit deur die beslag saam met 60 ml (¼ k) gemmer in stroop, fyn gekap.
Roomkaasversiersel
Lewer sowat 2 koppies. Probeer hierdie maklike resep as die botterversiersel te moeilik lyk:
250 g (250 ml) roomkaas
80 g versiersuiker
10 ml suurlemoensap
1 Klop die roomkaas tot glad. Sif die versiersuiker by en meng goed deur.
2 Voeg die suurlemoensap by en roer deur.
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.