Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Voer ‘n broodpannetjie met kleefplastiek uit en plaas in die vrieskas om te verkoel.
2. Meng die vanieljegeursel en kondensmelk in ‘n mengbak saam.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }3. Klits die room met ‘n elektriese menger tot die sagtepunt stadium
4. Voeg die kondensmelk met die vanillageursel en die amasi by die geklopte room en meng goed totdat al die bestandele goed geinkorporeer is.
5. Sodra die roomysmengsel goed gemeng is, vou die gebreekte sjokoladekoekies in.
6. Skep die mengsel uit in die verkoelde broodpannetjie en plaas in die vrieskas vir 3 – 4 uur totdat die roomys goed gevorm is.
7. Wanneer die roomys gereed is, keer dit uit op ‘n bord, sny in porsies en bedien dadelik.
Lees ook: Maklike klapper-en-aarbei-fudge
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.